absén

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

absén

  • teu hadir atawa bolos.
  • Basa urang masih SD, urang sok mindeng absén ti kelas.
  • Montong absén keur maén ka réntal PS, manéh keur ujian.

Tingkatan basa[édit]

  • absén: basa serapan Walanda
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.