absénsi

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

absénsi

  • daptar keur mariksa asup-henteuna pagawé.
  • Nun, Ibu badé ningal ngarékap absénsi kelas.
  • Lantaran manéhna poho mawa surat ijin, absénsi manéhna ditulis alpa.

Tingkatan basa[édit]

  • absénsi: basa serapan Walanda
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.