abu

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Kecap Barang[édit]

abu, abuya (Arab)[édit]

  1. bapa kuring
  2. sesebutan ka jalma kadua
  3. ulama nu dipikolot

Conto Kalimah[édit]

Dupi abuya parantos sabaraha taun yuswa teh?