abu

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

abu

  1. bapa kuring
  2. sesebutan ka jalma kadua
  3. ulama nu dipikolot

Conto Kalimah[édit]

Dupi abuya parantos sabaraha taun yuswa teh?

Ieu kecap nyangkaruk dina Kamus A Dictionary of the Sunda language yasana Jonathan Rigg.