abur

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Kecap Pagawean[édit]

abur, diabur[édit]

dikencarkeun sina neangan hakaneun sorangan (sato)

Conto Kalimah[édit]

Ulah diabur domba teh, bisi ngaranjah kebon batur

abur-aburan[édit]

nyingkah jauh bari pipindahan tempat

Conto Kalimah[édit]

Lantaran sieun katangkep, manehna abur-aburan.