acak

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

acak

  1. milih teu jeung aturan nikakeun anu tadina sawadah téh jadi amburawut;
  2. pabalatak.