acak

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Kecap Pagawean[édit]

acak, ngacak[édit]

ngalakukeun pagawean teu nurutkeun aturan, balukarna jadi teu beres

Conto Kalimah[édit]

  1. Ulah ngacak macul teh!
  2. Ulah ngacak kadaharan!

ngacak ngabur[édit]

kokomoan, mangpang-meungpeung

Conto Kalimah[édit]

Ngacak ngabur hirupna teh abong kena salieuk beh

Kecap Kaayaan[édit]

acak-acakan[édit]

teu beres