aci

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

aci

  • babagian dahareun anu lembut, biasana sok dijieun tina kawung atawa sampeu.
  • Ceu Nénéng keur nyieun kuéh tina aci.
  • Moal bérés-bérés mun manéh ngaci make cai tiis.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.