acleng

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

acleng

  • ngajleng ka handap.
  • Hileud tina tangkal jambu, breng ngaracleng ka tangkal cabe.
  • Kaléci ulah diborolokeun ti luhur pisan, bisi ngacleng kaditu-kadieu

Tingkatan basa[édit]

  • acleng: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.