acong

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

acong

  1. ngacongkeun leungeun, leungeun dirapetkeun tuluy diangkat lempengeun dada (salam ti kaanggangan).
Ieu kecap nyampak dina Kamus Soendaneesch-Hollandsch Woordenboek yasana S. Coolsma.