acuk

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap banda

acuk

  1. robahan tina raksukan
Sinal de igual.svg Sinonim
  1. baju

Nuvola apps kmessedwords.png Tarjamahan