acuk

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Jump to navigation Jump to search

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap banda

acuk

  1. robahan tina raksukan
Sinal de igual.svg Sinonim
  1. baju

Nuvola apps kmessedwords.png Tarjamahan