acung

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

acung

  • nunjuk ka luhur ku cara nunjukkeun curuk ka luhur bari ngangkat leungeun.
  • Nu rék balik ayeuna ngacung terus jawab patarosan Ibu.
  • Bu RT ngacungkeun curuk, tanda teu satuju jeung rencana gedé Pa RW.

Tingkatan basa[édit]

  • acung: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.