ad'ad

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

ad'ad

  1. asa-asa.
    Upama ad'ad kénéh mah, ulah dijadikeun ayeuna jual-beuli téh.
Ieu kecap nyangkaruk dina Kamus Soendaneesch-Hollandsch Woordenboek yasana S. Coolsma.