ad interim

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

ad interim

  • pajabat anu diangkat keur sawatara waktu.
  • Menteri ad interim diangkat keur ngagantikeun menteri anu katéwak korupsi.
  • Lain ad interim deui mun ieu menteri ngajabat lama teuing.

Tingkatan basa[édit]

  • ad interim: basa serapan Latén
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.