adat

Ti Wiktionary
Luncat ka: pituduh, sungsi

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap Pagawéan

adat

  1. kabiasaan
  2. tabéat
  • adatna : biasana (jamak)
  • ngadat :
    1. ngarenghik bari ceurik
    2. ngambek
    3. mogok , teu daék maju

Nuvola apps kmessedwords.png Tarjemahan