adeg

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

adeg

  • tangtung, tangtungan.
  • Pamadegan simkuring mah moal robih deui, a.
  • Ayeuna waktosna ngadegkeun salat Magrib, hayu urang ka musola heula.

Tingkatan basa[édit]

  • adeg: basa lemes ka batur
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.