adil

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

adil

  • kanyaah atawa kaputusan anu sarua keur sadaya méh teu aya pasirikan jeung beurat sabeulah.
  • Kaadilan hakim diuji dina nungtut terdakwa korupsi.
  • Beuratna jadi hakim salah sahijina kudu jadi jalma anu adil.

Tingkatan basa[édit]

  • adil: basa serapan Arab
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.