adon

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

adon

  • pagawéan barang indit ka hiji atawa sababaraha tempat keur ngalakukeun hiji hal.
  • Ceuk urang mah angkat ka Bali téh ulah ngadon ulin hungkul.
  • Maranéhna geus boga tempat nu rék diadon.

Tingkatan basa[édit]

  • adon: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.