adonan

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

adonan

  • rupa-rupa bahan kuéh anu diadukkeun.
  • Bahan nyieun adonan roti geus siap.
  • Ulah hilap nambahkeun ragi keur ngembangkeun adonan ieu.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.