adopsi

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

adopsi

  • ngangkat anak batur nu hak-hakna sarua jeung hak anak sorangan ku maké kaputusan Pangadilan.
  • Prosés adopsi budak ti panti asuhan teu sagampang nu urang pikirkeun.
  • Teu mikir panjang, manéhna satuju ngadopsi si Ujang.

Tingkatan basa[édit]

  • adopsi: basa serapan Walanda
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.