adpokat

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

adpokat

  • sarjana hukum nu boga hak keur ngabéla hiji perkara di Pangadilan.
  • Teu lama, manéhna jadi adpokat di Jakarta.
  • Tersangka koruptor keur neangan adpokat, ngan eweuh jalma nu rék ngabéla manéhna.

Tingkatan basa[édit]

  • adpokat: basa serapan Walanda
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.