Lompat ke isi

adrés

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

adrés

  1. adrés, #tujul surat, alamat: Adrés surat kudu tétéla pisan; #patut (harti injeuman): Nu kamari ka dieu téh geuning tukang tipu, paingan teu jauh ti adrésna.