aduh

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

aduh

  • kecap pananda kaget pédah nyeri atawa peurih dina jero haté.
  • Aduh, si Ujang kalah mawa motor urang.
  • Aduh, meni nyeri teuing ieu beuteung.

Tingkatan basa[édit]

  • aduh: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.