adus

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

adus

  • mandi, beberesih tas reujeung.
  • Kang Darman adus isuk-isuk.
  • Adus kudu walatra ti tungtung buuk nepika suku!.

Tingkatan basa[édit]

  • adus: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.