Lompat ke isi

agé

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

agé

  1. agé-agé, geuwat, buru-buru: Agéagé leumpang téh atuh, bisi katinggaleun karéta api!; Agé-agé digawé téh, ulah diselang ngobrol!