agéh

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

agéh

  • nyésakeun/ngabagéan naon-naon keur batur.
  • Kuring kaagehan sirop ngan saeutik sésa kamari.
  • Agéhan sayur asem kanggo katuangeun barudak engké wengi.

Tingkatan basa[édit]

  • agéh: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.