agama

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

agama

  • aturan anu katulis dina jero kitab suci ngeunaan kapercayaan dina ayana Tuhan
  • Pameluk agama Islam lolobana aya di Indonésia.
  • Dina ajaran agama mah moal aya anu ngahalalkeun maling.

Tingkatan basa[édit]

  • agama: basa serapan Sanskerta
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.