ageung

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

ageung

  • gedé.
  • Acuk nu anjeunna pake ageung teuing.
  • Bangunan ieu kalebet bangunan pangageungna di Kota Bandung.

Tingkatan basa[édit]

  • ageung: basa lemes ka batur
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.