agrési

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

agrési

  • pagawéan narajang atawa agrésif ka lawan atawa batur.
  • Agrési Militér geus kungsi dilakukeun Walanda dua kali sanggeus kamerdékaan Indonésia
  • Dina mangsa ayeuna, agrési militér geus teu dilakukeun deui.

Tingkatan basa[édit]

  • agrési : basa serapan Walanda
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.