agraria

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

agraria

  • Hal-hal anu pakait jeung tanah.
  • Undang-Undang Agraria jadi salah sahiji masalah anu kudu dibéréskeun
  • Alat utama agraria nyaéta élmu hukum.

Tingkatan basa[édit]

  • agraria : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.