agul

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

agul

  1. reueus, rasa manéh atawa ngagulkeun manéh pédah leuwih ti batur;
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyangkaruk dina Kamus A Dictionary of the Sunda language yasana Jonathan Rigg.