agung

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

agung

  • Sipat kaluhuran atawa luhur martabat.
  • Dina takbir tiap solat, urang ngagungkeun Gusti Allah.
  • Kaagungan dinasti ieu teu sabanding jeung kamiskinan anu aya di masarakat.

Tingkatan basa[édit]

  • agung : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.