ahérat

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

ahérat

  1. alamat, jaman sabada maot, alam langgeng: Jaga di ahérat urang saréréa bakal dihisab.