ahad

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

ahad

  • hiji
  • poé Ahad atawa Minggu
  • Dina pangaosan Ahad ieu simkuring badé ngabahas perkawis tajwid.
  • Pa Ustad ngajelaskeun yén Ahad téh teu ngan miboga harti hiji.

Tingkatan basa[édit]

  • ahad: basa serapan Arab
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.