ahir

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

ahir

  • tungtung, anggeus.
  • Tugas ahir manéhna teu kalaksana alatan pandémi
  • Ulah hilap mayar utang di ahir bulan.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.