ais

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Citakan:Sunda[édit]

Kecap barang [su]

ais

  • Barang bawa nganggé karémbong atanapi samping kebat , bari disangsangkeun kana taktak,
  • ceu Hindun ngais budak maké samping kebat.
  • kawajiban nuntun élmu téh timimiti lesot tina aisan indung nepi ka nyarenkedong kubur.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.