ajén

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

ajén

  • ajian kakuatan gaib atawa jampé-jampé.
  • di kampung ieu loba kénéh nu percaya kana ajén.

Tingkatan basa[édit]

  • ajén : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.