ajak

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

ajak

  • kecap pagawéan jang milu atawa nitah ka batur.
  • Ajak atuh budak téh, ngarah apal!

Tingkatan basa[édit]

  • ajak : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.