ajak

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

ajak

ajak

  1. kecap pagawéan jang milu atawa nitah ka batur.
  2. ngajak, kecap pagawéan sangkan urang kudu milu ka batur.
  3. ngajakan, ngahaturanan ka batur atawa ngajak kudu milu.

Tingkata basa[édit]

  • ajak : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]

Conto Kalimah[édit]

  • ngajak: euweuh pisan euy nu ngajak ulin!
  • ngajakan: barudak ngora ayeuna ngajakan balaréa, sangkan kudu maké basa Sunda.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.