ajar

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

ajar

  • Pagawéan ngulik kapinteran, kanyaho, nambah kawéruh maké guru.
  • Teu aya watésan, kanggo sapada manusa jangdiajar sagala rupa elmu pangawéruh.
  • Dina yuswa 7 nepi ka 12 bulan rata-rata budak keur meujeuhnadiajar nangtung.

Tingkatan basa[édit]

  • ajar : basa lemes
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.