ajrag

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

ajrag

  1. ajrag-ajragan, ajrug-ajrugan bawaning ku atoh: Barang dombana meunang, Mang Sadip ajrag-ajragan poho di kaéra.
Ieu kecap nyangkaruk dina Kamus Soendaneesch-Hollandsch Woordenboek yasana S. Coolsma.