ajrug

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

ajrug

  1. ngajrug, luncat lempeng ka luhur: Ari handap mah dahanna, ajrug wé ngala buah téh.
Ieu kecap nyangkaruk dina Kamus Soendaneesch-Hollandsch Woordenboek yasana S. Coolsma.