ajul

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

ajul

  • pagawéan notog naon waé anu ngagantung ku gantar sangkan ragrag.
  • Hayu jang, urang ngajul tangkal mangga na Bu Haji.
  • Ulah hilap mawa gantar keur pangajul buah di imah Bu Haji.

Tingkatan basa[édit]

  • ajul: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.