akad

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

akad

  1. kayid, jangji: Akad nikahna pukul salapan isuk-isuk. ngajual akad, ngajual maké kayid; upama ku nu meulina rék dijual deui, kudu ditawarkeun heula ka nu ngajual ti heula.
Ieu kecap nyangkaruk dina Kamus Soendaneesch-Hollandsch Woordenboek yasana S. Coolsma.