akeup

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

akeup

  • tangkeup atawa ngagandong.
  • Budakna Azizah keur diakeup ku Bu Haji.
  • Si Eneng mah sok ménta diakeup méh teu ceurik waé.

Tingkatan basa[édit]

  • akeup: basa wewengkon Kuningan/Majalengka
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.