akey

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

akey

  1. akey-akeyan, seuri rada lila henteu pati tarik: Ngarobrolkeun naon, nya, mani akey-akeyan kitu?
Ieu kecap nyampak dina Kamus Soendaneesch-Hollandsch Woordenboek yasana S. Coolsma.