akontan

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

akontan

  • Dina mangsa pandemi biasana henteu awis.
  • akontan ngeunah kebiasaan setelah pandemik.
  • Mang Asép biasana nganjukakontan tiasa kénéh.

Tingkatan basa[édit]

  • akontan : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]

Citakan:tidak tunai

Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.