aksara

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

aksara

  1. gambar sora ku gurat diringkel-ringkel nikakeun uni jeung kabaca.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyangkaruk dina Kamus A Dictionary of the Sunda language yasana Jonathan Rigg.