aksioma

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

aksioma

  • Anjeunna sesah ngitung matématika judulna.
  • 'Aksioma ngantor di lier gerah.
  • Kang ulil biasana ngantor ngitung aksioma indihome ti soré kénéh.

Tingkatan basa[édit]

  • aksioma : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]

Citakan:matematika

Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.