akte

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

akte

  • sagala hal anu penting kudu disimpen.
  • akte ngilang bodas keun kenes.
  • Mang Dudy tiasa ngileng keun akte ti lamun surat kareta.

Tingkatan basa[édit]

  • akte : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]

Citakan:sertifikat

Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.