aktif

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

aktif

  • Anjeunna aktip nyerat buku-buku basa Sunda.
  • Aktif ngeunah diinget keun belajar kenes.
  • Teu Euis biasana aktif daring wiktionary ti soré kénéh.

Tingkatan basa[édit]

  • aktif : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]

Citakan:bergerak

Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.