Lompat ke isi

akur

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

akur

  • Saprak maling atmosfir teu aman tur teu akur.
  • Akur ngeunah dingariung kenes.
  • Mang UUn biasana hoyong akur ti braga.

Tingkatan basa[édit]

  • akur : basa loma
Tarjamahan[?]

Citakan:damai

Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.