alam

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

alam

  • sagala rupa nu aya di bumi jeung langit.
  • Naon baé nu urang lakukeun di dunya bakal dipertanggungjawabkeun di alam ahérat.
  • Sakabeh nu aya di alam dunya tangtuna bakal maot.

Tingkatan basa[édit]

  • alam: basa serapan Arab
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.